Homeparty - Skønhed og Velvære

Vi kalder det Happy Hour Party

 

Wellness - Oplevelse - Shopping


Du tror, du kender Homeparties? Vi kan overbevise dig om det modsatte! Vores Happy Hour Party er enestående, sjov og anderledes, prøv selv..!


Har du lyst til at vi kommer ud og opstiller vores butik til et homeparty eller demoaften?

Vi kommer gerne ud og viser nogle af alle de dejlige produkter inden for skønhed og velvære, vi forhandler. I får naturligvis lov til at prøve alle produkterne og hvad med at få lagt en flot makeup.

Er der gemt en makeup artist i dig får du selv mulighed for at afprøve dine færdigheder med vores fantastiske nye makeup serier LR Colours og LR Deluxe.

LR Colours er hverdags-makeup i mineral-kvalitet uden parabener og mineralske olier.

LR Deluxe makeup i højeste parfumeri-kvalitet er udviklet i samarbejde med førende makeup artists inden for film og teater. Se også vores specielle Facebook fanside: Deluxe Cosmetics by LR

Som homeparty-værtinde vil du få mulighed for at opnå helt specielle fordele og særlige rabatter på vores store sortiment.

Hvis du har lyst kan du samle nogle af dine veninder/venner, kollegaer eller mødregruppen til et homeparty, så de også kan høre om og prøve nogle af produkterne. Det koster ingenting og kan faktisk gå hen og blive en rigtig hyggelig aften med vennerne. Vi har også et godt koncept til en polterabend.

Vi forhandler udelukkende kvalitestsprodukter fra LR Health & Beauty Systems (tidligere LR International og endnu tidligere Lady Racine). Firmaet havde 25 års jubilæum i 2010 og er i dag repræsenteret i mere end 30 lande.

Du kan på vores hjemmeside danne dig et indtryk af, hvad det er for nogle produkter vi har. Hvis du har lyst til at høre og se mere, kan du kontakte os, så sender vi gerne et katalog og kommer ud til dig.

Du kan også se eller downloade vores kataloger her: LR Kataloger

Her er lidt af det vi har at byde på:


 1. Parfumer til kvinder
  Emma Heming-Willis, Heidi Klum, Karolina Kurkova


 1. Parfumer til mænd
  Markus Schenkenberg, Michael Schumacher, Boris Becker


 1. Makeup
  LR Colours, LR Deluxe 1. Herrepleje
  Platinum


 1. Antirynkecremer - Anti-age pleje
  Nanogold, Serox by LR, Beauty Diamonds
 1. Aloe Vera Pleje
  Hudpleje, ansigtspleje, kropspleje, hårpleje, tandpleje, solserie


 1. MicroSilver Plus
  Ansigtscreme mod uren hud, håndcreme, kropscreme mod tør hud, anti-skæl shampoo, antibakteriel deo roll on, antibakteriel tandpasta


 1. Kosttilskud
  Aloe Vera Drinking Gel, Colostrum


 1. Måltidserstatning
  Figuactiv

Kontakt os:

Lars på 53 56 13 82

Gitte på 21 65 46 36

Eller benyt vores kontaktformular

1WorldDirect   Mobil (Lars): +45 53 56 13 82  Mobil (Gitte): +45 21 65 46 36