LR Global Kids Fund

For a promising future

 

LR Global Kids Fun

Dag ud og dag ind, er medierne fulde af rapporter om børn, som kæmper med sygdom pga. sult, eller som er blevet mishandlet, eller som ikke har nogen chance for en ordentlig uddannelse. Børn, der ikke tør tænke på i morgen for de har ingen i morgen til at tænke på.


LR GLOBAL KIDS FUND ønsker at hjælpe dem!


Derfor har LR GLOBAL KIDS FUND gjort det til deres opgave at sætte disse børn i stand til at nyde en sorgløs barndom og få en chance for at tage deres fremtid i egne hænder. Vi ved, at vi ikke er i stand til at redde verden, men vi kan og vil yde vores for at gøre det til et bedre levested for børn


Det er netop grunden til LR Health & Beauty Systems GmbH 1. januar 2009 har grunlagt LR GLOBAL KIDS FUND. Mottoet er ganske enkelt at arbejde "for en lovende fremtid". LR Global Kids Fund tilbyder målrettet, gennemsigtig og effektiv støtte i situationer, hvor behovet ofte er overset: Lige på vores egen dørtærskel.


LR GLOBAL KIDS FUND vil gradvist blive etableret overalt hvor LR er placeret i verden, så der kan hjælpes direkte på stedet.


Hvert år sender LR Health & Beauty Systems millioner af pakker til sine kunder verden over.


Siden 1. januar 2009 har hver eneste af dem været med til at hjælpe børn i nød!


For hver pakke der afsendes gives et bidrag til et af LR Global Kids Funds projekter. Lokale pakker støtter lokale projekter: For eksempel, en pakke fra Tyskland hjælper tyske børn i nød, pakker sendt fra Danmark hjælper børn i Danmark, en australsk pakke hjælper australske børn, og så videre. På denne måde sigtes der mod at sætte fokus på lokale forhold og forbedre forholdene for børn der lider i vores egne lande, på stedet.

Med andre ord tæller hver pakke! Jo flere pakker der sendesr, jo mere støtte.


I 2010 har LR GLOBAL KIDS FUND uddelt, hvad der svarer til 1.440.000 kr. til børnehjælpsprojekter. Helt konkret er der hjulpet mere end 250 børn i alderen 4-17 år fra 17 forskellige lande.


I Danmark støtter LR GLOBAL KIDS FUND Ungdommens Røde Kors


Vi i 1World Direct er stolte over, at vi er med til at hjælpe og til at gøre en forskel, hver gang vi modtager varer fra LR Health & Beauty Systems.


Du kan læse meget mere om LR GLOBAL KIDS FUND på hjemmesiden:

www.lr-global-kids-fund.com

1WorldDirect   Mobil (Lars): +45 53 56 13 82  Mobil (Gitte): +45 21 65 46 36